EKLEM AĞRILARI VE KİREÇLENME ÇINAR YAPRAĞI İLE SON BULSUN…

0

KİREÇLENME NEDİR ?

Kireçlenme , eklemlerde ki kıkırdak aşınması ile oluşan tutukluk ve ağrılara sebebiyet veren bir hastalıktır.Fazla kilolu olmak bu durumu daha vahim bir duruma getirmektedir.
Tıp biliminde osteoartrit olarak bilinen kireçlenme , herhangi bir eklemi de etkileme ve tutulumuna sebebiyet vermektedir.
Yer yüzünde bulunan her bir bitki’nin bir amacı olduğu şüphesizdir.Sağlık için alternatif tıpta bitkilerden son derece etkili bir şekilde faydalanılmaktadır.

ÇINAR YAPRAĞI VE KİREÇLENME ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ…

Çınar yaprağı , vücudumuzda eklemlere zarar veren kireçlenmeyi azaltarak tedavisine destek vermektedir.Çınar yaprakları hava koşullarından pek etkilenmezler.Ana yurdu kuzey Amerika ve asya ülkeleri olan bu mükemmel bitki , nehir kenarları ve ırmaklarda daha verimli yetişmektedir.
Oldukça sağlıklı olan çınar yaprağı , eklemleri koruyum kireçlenmeyi de önlüyor.
cinar-yapragi

BAŞLICA FAYDALARI NELERDİR ?

* Çınar yaprağı , kireçlenmeyi önler ve yumuşayıp iyileşmesine yardımcı olur.
* Diş minesi ve diş etini sağlamlaştırır.
* Ödem sökücü özelliği vardır.
* Cilt ve deri hastalıklarında faydaları bulunmaktadır.
* Epilepik nöbetleri dengeler ve azaltır.
* Suyu ile bulantıyı azaltabilir hazımsızlığı önleyebilirsiniz.
* Yanık ve yaraları iyileştirmeye yardımcı bir bitkidir.
Çınar yaprağı , sağlık açısından çok faydalı bir bitkidir.Oturarak yapmak zorunda olduğumuz işlerden kaynaklı oluşabilecek hastalıklarda , başta kireçlenme ve kıkırdak aşınması , bel boyun fıtığı ,romatizmal ağrılar bu tarz eklem rahatsızlıkların iyileşmesi ve ağrıların dindirilmesinde fayda gösteren mucize bitkilerimizden biridir.
YAN ETKİ VE ZARARLARI DA VARMIDIR ?
Çınar yaprağının bilinen bir yan etkisi yoktur fakat yine gebe ve emziren kadınlarda doktor tavsiyesi mutlaka alınmalıdır.Kronik hastalıklarda ve antibiyotik kullananlarda mutlaka doktoruna danışıp almaları gereken bir bitkidir.
Sağlığa açılan bitki dünyasının en önemli bitkisi olan çınar yaprağını yaşamınıza katmamak için hiç bir sebep yok.Sağlıkla kalın…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here